Träffa Petra Månström och Malin Ewerlöf på Rosa Hotellet!

Du vet väl att du som deltagare i Rosa Bandet-loppet har möjlighet att boka in dig på vårt speciella Rosa Bandet-hotell, Quality Friends Hotel i Solna. Vår hotellpartner Nordic Choice Hotels har tagit fram ett riktigt förmånligt erbjudande, Rosa Paketet som du hittar HÄR

Förutom ett högklassigt boende, mat samt busstransport till Lidingö inför loppet så har vi nu klart med några riktigt namnkunniga gäster till lördagen. Flerfaldiga Lidingöloppsvinnaren Malin Ewerlöf samt välkända löparen, journalisten och bloggaren Petra Månström bjuder då på en exklusiv liveversion av sin populära löparpodd Ewerlöf & Månström, där de kommer hjälpa publiken att hitta pepp och inspiration inför loppet. Löpare på alla nivåer är välkomna och publiken kommer ges möjlighet att skicka in frågor i förväg. Malin och Petra kommer prata högt och lågt, om allt från förberedelserna dagarna före loppet samt på morgonen, hur många knutar skosnörena egentligen ska ha, hur man sätter ett lämpligt mål, tips till dem som inte känner sig tillräckligt förberedda plus en massa annat. En livepodd för alla löpare, helt enkelt!

Detta vill ni väl inte missa? Boka in er på Rosa Hotellet redan nu!

Vill du kommer och lyssna på Malin och Petra men inte ta del av Rosa Paketet? Ingen fara, det går alldeles utmärkt. Vi kommer ta 100 kr i entré (Swish) för detta men pengarna går oavkortat till Cancerfonden. Inspelningen av podden startar kl. 17.45