Rosa Bandet loppet 2019 – årets viktigaste lopp!

Vintern har så smått börjat dra sig tillbaka och löpsuget tilltar. Årets Rosa Bandet-lopp äger rum söndagen den 29:e september, har du inte redan har anmält dig så är det hög tid nu! Förra året deltog över 4000 löpare i 10 km-loppet och tillsammans samlade vi in över 700.000 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling.

I år har vi förenklat och förtydligat insamlingsförfarandet, för varje enskild löpare som anmäler sig till loppet, oavsett startgrupp och klass, så skänker han eller hon 100 kronor till kampen mot cancer. Men du kan även skänka ytterligare pengar när du bokar din plats eller varför inte starta en egen insamling till vilken familj och vänner kan bidra? Det kommer dessutom att erbjudas möjligheter att bidra till Rosa Bandet-insamlingen på plats under hela TCS Lidingöloppshelgen.

Uppladdningen till årets löpsäsong har börjat. Tveka inte utan boka ditt eget löparmål redan nu! Anmäl dig till Rosa Bandet loppet 2019, vi ses på Grönsta i slutet av september!