Missa inte chansen att höra Emma Green och Camilla Kallin föreläsa om hur vi lär oss prestera med glädje!

En höjdhoppare och en ledare lär oss att prestera med glädje. Är det känslor som styr våra beslut, hur vi presterar och mår?
 Ja, mycket mer än vi själva tror! säger Emma Green och Camilla Kallin.

Ta chansen att höra dem berätta om sina tankar kring känslor och dess betydelse för prestationen. Föredraget inleds med att lättare fysiskt pass där vi skapar goda känslotillstånd tillsammans, på Rosa Hotellet Quality Hotel Friends inför Rosa Bandet-loppet.

Vi känner Emma Green som framgångsrik höjdhoppare med flera mästerskapsmedaljer. Camilla Kallin har bakgrund som idrottsledare och chef i olika organisationer. Tillsammans har de upplevt medaljens fram- och baksida.

– Vi har erfarenheter som gör att vi vet vad som krävs. Vi har både modet och kunskapen att inspirera till eget görande, säger Emma.

Inför Rosa Bandet-loppet håller Green & Kallin en föreläsning på Quality Hotel Friends den 29 september.

– Vi vill förmedla delarna i vår modell (förberedelser, hitta ditt varför, sätta mål, prioritera och gör det) som vi presenterar ihop med våra egna erfarenheter både privat, yrkesmässigt och som elitidrottare. Vi gör det här med en stor portion humor, då vi tror på att alla mår bättre av ett gott skratt lite då och då, säger Emma.

– Målet är så klart att springa Rosa Bandet-loppet själva också, säger Emma.

Läs mer på greenkallin.com

 

Boka hotellet här >>